تحولات منطقه

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون بیش از ١٤٩ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی از محل تسهیلات تبصره ١٨ به فعالان حوزه صنایع‌دستی استان اختصاص یافته است.

پرداخت بیش از ١٤٩ میلیارد ریال تسهیلات به فعالان صنایع‌دستی کردستان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، منصور مهرزاد  اظهار کرد: ١١٦ نفر از هنرمندان و صنعت‌گران این حوزه جهت دریافت تسهیلات تبصره ١٨ به بانک‌های عامل معرفی و ١٤٩ میلیارد و ٩٨٠ میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی دریافت کرده‌اند.

وی افزود: اغلب دریافت‌کنندگان تسهیلات در رشته‌های گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، زیورآلات سنتی، سفال‌گری، نازک‌کاری، خراطی، البسه‌محلی، تولیدات چرم، جاجیم‌بافی، شال‌بافی و قلم‌زنی بوده‌اند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، ابراز امیدواری کرد، در سال آینده با تخصیص اعتبار بیشتر، فرصت‌های اشتغال‌زایی مناسبی برای هنرمندان و صنعتگران فعال در این حوزه فراهم شود.

رشته‌های اصیل صنایع دستی کردستان که در حال حاضر فعال بوده و دارای برند ملی و یا بین المللی هستند شامل نازک کاری و هنرهای چوبی(خراطی)، گلیم سنه و بیجار، سازسازی سنتی، زیورآلات سنتی، کلاش بافی، نساجی سنتی، شال بافی (مرخز بافی)، ارغوان بافی و گلیم بافی است.

مهمترین مراکز تولید صنایع دستی در کردستان به ترتیب شهرهای سنندج، مریوان، سروآباد، سقز و بانه و سپس بیجار، قروه، دیواندره و دهگلان است که متنوع‌ترین و بیشترین رشته‌ها در شهر سنندج وجود دارد.

بیش از ۴۵ هزار هنرمند کردستانی در ۴۲ رشته مختلف صنایع دستی فعالیت می‌کنند که از مجموع رشته‌های فعال در استان، ۲۱ رشته بومی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha